Wednesday, January 18, 2012

Mini šoping

Kupila sam ovih nekoliko stvarčica u zadnjih par dana pa ću vam reći ponešto o njima.

Catrice sjenila u nijansi 020 Go Green, Take me!, o kojima sam već govorila. Dakle, kada ih isprobate prstima pigmentiranost je lijepa, ali na očima i ne baš. Ako ih nanosite preko kremaste baze samo na kapak možete dobiti lijepu boju, ali ako ih nanosite u pregib i to kistićem za blendanje, pigmentiranost je razočaravajuća. Bijela šimerasta nijansa je jako lijepa kao highlight u unutarnjem kutu oka ili ispod obrva, ali ne isplati se zbog nje kupiti cijelu paletu. Cijena oko 35kn.
Ovdje je swatch na ruci bez baze:







Catrice liquid liner, 010 Dating Joe Black
Dakle, tekući tuš. Aplikator mu je špicasti spužvasti, nije pretvrd, ali mogao bi biti i mekši. Tuš je jako crn i dugotrajan, ali bolje bi bilo da je gušći. Ne volim onaj osjećaj kad nanesem tekući tuš pa ne smijem treptati  dok se ne osuši da mi se ne preslika ispod obrva, uf. Za početnike nije loš, ali ja bih uvijek prije preporučila gel ili kremaste tuševe.
Evo swatch na ruci (tamo se zadržao i nakon nekoliko pranja ruku). Cijena 20ak kuna.




LOOK by Bipa olovka za oči u nijansi 11 splish splash
Ovo je prva stvar koju sam ikad kupila od Bipine kozmetike. Kupila sam je jer volim ovakvu boju koristiti ispod oka, sviđa mi se kako izgleda na smeđe oči. Imala sam nekoć jednu slične boje od Essence-a, stalno sam je nosila, ali bi mi se jako brzo razmazala ispod očiju jer je bila premekana, ali ova je tvrđa, a ipak ostavlja lijepu boju. Za cijenu od nekih 14 kn svakako preporučam.



Catrice ruž Ultimate shine u nijansi 040 Berry Me!
Razočarana sam ovim ružem iako ne mislim da je jako loš. Objasnit ću zašto. Kada ga pogledate izvana to je duboka ljubičasto/crveno/smeđa nijansa, predivna. Na swatcehima nije ispala dovoljno ljubičasto. Ruž je jako kremast i ima sjajni finish zbog čega nije dugotrajan. Ja imam velikih problema s ispucalim usnama kojima ništa ne pomaže, a  ovaj ruž istakne svaku, i najmanju, nepravilnost na usnama, a zbog toge kako je kremast teško mi ga je uredno nanijeti na usne, a tako tamna boja bi morala biti uredno nanešena da bi izgledala lijepo. Za mene ovaj ruž nije bio najsretniji izbor iako mi je nijansa divna. Cijena je bila oko 30kn.



I za kraj, LOOK by Bipa kristalna rašpica
Fetiš su mi lijepi čvrsti dugi nokti, a moji čim lijepo izrastu počnu se listat, i to uzduž i poprijeko :D Probala sam dosta stvari, ali ništa ne pomaže pa sam kupila ovu rašpicu na kojoj piše da spriječava razdvajanje i pucanje noktiju. Sad polažem velike nade u nju iako nisam sigurna kako i koliko često je treba koristiti pa ako netko zna više molim da mi kaže u komentarima. Cijena je bila oko 20kn.





Ispričavam se što sam, kao i uvijek, odmah bacila račun pa nisam napisala konkretne cijene.

:)

1 comment:

  1. Krasan mini shopping! Ovu malu paleticu sjenila sam vidjela u Mulleru cc1 po sniženoj cijeni ali sam ju preskočila jer sam pročitala tvoj prethodni post i nije mi se svidjela ova mana da se ne blenda dobro ali boje su prekrasne! Catrice liquid liner - nikamo bez njega :D !

    ReplyDelete